De 3 mest spilt 5-hjuls spilleautomatene

Kanskje lurer du på hvilken 5-hjuls video slot som er de mest populære på nettet? Vi har funnet frem til de 3 mest spilte 5-hjulingene online, og svaret vil kanskje overraske deg.

Det er alltid interessant å se på hva som ender opp med å bli de mest populære spillene i et marked som bobler over av konkurrerende automater. Hvorfor akkurat disse 3 kan man spørre seg, og ingen vet svaret med sikkerhet. Uansett, vi skal undersøke de 3 mest spilte 5-hjuls videoautomatene på nettet.

1. Avalon Slot

avalon slotDenne videoautomaten med 20 gevinstlinjer er en av de mest spilte Microgaming-automatene gjennom tidene. Man kan bare spekulere i hvorfor, men det viser seg altså at alle elsker legenden om Kong Arthur.

En annen ting er at denne populære 5-hjulingen drevet av Microgaming kan lande deg så mange som 12 freespins. Og for å toppe det hele, disse gratisrundene kommer med en multiplikator på opptil 7x. Ikke rart denne automaten er så populære som den faktisk er og stikker seg ut blant alle andre spilleautomater.

2. EggOMatic Slot

EggOMaticEggOMatic spilleautomat er vanligvis i søkelyset rundt påske, men dette betyr slett ikke at det ikke er en helårs favoritt. Faktisk er denne pent utklekkede NetEnt-automaten en av de mest spilte videoautomatene på nettet.

Denne spesielle 5-hjulingen er utrolig sammensatt i sin utforming. Du har en egg-dispenser hvor egg med forskjellige bonusfunksjoner blir oppbevart. Det betyr at forskjellige egg vil gi deg forskjellige bonuser og bonusspill, alt fra freespins til pengegevinster. Dette er en automat som formelig skriker underholdning og suksess.

3. Gonzo’s Quest Slot

gonzos-questVi har valgt å avslutte vår liste med en av de mest kjente spilleautomatene noensinne – NetEnts Gonzo’s Quest. Det faktum at vi har snakket om dette spillet igjen og igjen tjener som bevis på at det er mange grunner til denne 5-hjulingen er så populær som den faktisk er. Den er også blant de mest populære automatene spilt på mobiltelefon og nettbrett.

Hva gjør Gonzo’s Quest slot så elsket? For det første er det kjent at spillere som liker hyppige utbetalinger trekkes til dette spillet som møll til lampelys. For det andre, Avalanche-funksjonen er alltid spennende. Bare det å se de tunge steinsymbolene falle ned og eksplodere for å gjøre plass til flere gevinster er en hypnotisk nytelse i seg selv. Og selvsagt, det er gratisspinn som kan vinnes med 15x multiplikator. Hva er det å ikke like med denne automaten, kan man saktens spørre seg.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon