De 15 beste ferie-spilleautomater som får tiden til å fly

Enten du steker på en sydenstrand, er på actionfylte eventyr eller har en enkel familieferie i det kalde nord, har vi de 15 beste ferie-spilleautomater å spille for å fordrive tiden.

beste ferie spilleautomater

Vi er midt i den svarteste fellesferien, og enten du er ferdig med ferien, venter på ferien eller har ferie nå, kan det oppstå noen litt kjedelige øyeblikk. Mens du venter på at kjerringa skal greie å bestemme seg for om hun skal ta med den grønne eller rosa bikinien, og barna løper rundt i huset med sprutende vannpistoler, kan det være greit å fordrive tiden med noe gøy. Så ta en liten titt på våre 15 beste ferie-spilleautomater!

Tropiske spilleautomater med solfaktor 50

Noen timer på stranda kan fort bli en smertefull opplevelse. Vi nordmenn er jo ikke vant med den gule stjerna som skinner på himmelen, og når vi kommer til det sydlige strøk kan det jo fort bli for mye. Å ende opp som hummer og samtidig måtte betale i dyre dommer for denne «fantastiske» opplevelsen, kan fort bli litt for mye for en stakkars sjel.

Spinions Beach party spilleautomat

Da kan det være kjekt å ta turen til Hawaii og rope «Aloah» med Netents automat som heter nettopp Aloah. Mens du er der og spinner, kan det dessuten hende at du havner midt i Quickspins Spinnions Beach Party, fullt av de oransje små galningene som virkelig vet hvordan man fester. Om du er av den litt mer stille typen, kan du naturligvis legge deg under en palme med en aldri så liten paraplydrink i regi av Yggdrasils Spina Colada spilleautomat.

Man må naturligvis ikke helt til Hawaii, for elektroniker-trollet Sam har også tatt med sin familie på stranda, og ønsker også deg velkommen til Sam on the Beach. Om du helst vil ha en strand uten irriterende smårollinger og skrukkete pensjonistmenn med ølmage og speedo, kan du ta turen til den rolige stranden i NetEnts Beach eller Yggdrasils Sunny Shores spilleautomat.

Om du likevel savner brunfargen du får fra stranda, kan vi anbefale en snerten solbruningskrem eller noen minutter i solsenga. Problem solved.

Forvandle familieferien fra helvette til rene paradis

Akk ja, vi har vel alle vært der, enten i barndommen eller med egne barn på slep. Det forferdelige F-ordet vi alle frykter. Det er dags for en norsk familieferie!

Bikkja løper og gjemmer seg av frykt, mens barna allerede begynner å mase om når vi er fremme. Huff nei, da er det bedre å finne frem fiskestanga og presse ølmagen inn i en snasen flanellskjorte, og se om noe biter på kroken i Betsofts Angler spilleautomat.

Hells Grannies spilleautomat

Om kona fortsatt er bestemt på å ta en familieferie, og – verst av alt – tenker å starte turen hos svigers, kan du i hvert fall ta noen spinn på den bisarre spilleautomaten Hells Grannies og prise deg lykkelig over at det ikke er hos disse damene du skal til. For deres slagord, «knit fast, die warm», sier vel egentlig alt i denne saken, eller hva?

Kanskje hakke verre enn turen til svigermor er barnas drøm om å dra til Tusenfryd. Sippende unger med sukkerkick som spyr fordi karusellen snurret litt for kraftig rundt, er vel ingens form for en god dag, eller hva? Timer i kø og svindyr mat og drikke. Nei, da er det bedre å legge en liten slagplan for å komme unna, så ta noen spinn på Netents Theme Park: Tickets of Fortune spilleautomat for litt inspirasjon mens du legger en rømningsplan.

Theme park spilleautomat

Vårt beste råd for å forhindre den nordiske familieferien er å sende problemet utenlands. Prøv lykken i jackpotautomaten Mega Fortune eller Mega Moolah, hvor du finner flerfoldige millioner i premie. Vinn en slik jackpot, og alle dine problemer blir løst på flekken!

Action spilleautomater for den eventyrlystne, men litt pinglete

Om du har en liten Indiana Jones i magen eller – enda bedre – en Chuck Norris, er naturligvis familieferier og strandsteking litt for kjedelig for deg. Selv om du kanskje alltid har drømt om det, har du muligens ikke mot nok til å dra til Spania og bli en Matador, men heldigvis kan du gjøre nettopp dette i Elks Wild Toro spilleatomat. Og det helt uten å risikere et oksehorn opp et sted det helst ikke skal være noen oksehorn…

wild toro spilleautomat

Om du har lest Jules Vernes verdensberømte bok, Reisen til Jordens Indre, i sommer, og planlegger en egen tur til Island og fjellet Snæfellsjökull for å ta turen til jordens indre, kan vi vel med ganske stor sikkerhet si at det er bortkastet tid og penger. Det er bare oppspinn! Om du likevel elsker historien og er nærmest besatt av den, kan kanskje Quickspins, The Epic Journey, mette trangen noe. Du har i hvert fall en større sannsynlighet for å vinne noen kroner, enn du har til å finne jordens indre!

Mange av oss kan dessuten ikke ha en ferie uten piker, vin og sang, og om du er en av dem kan det være verdt turen til Cuba i Fiesta Cubana spilleautomat. Med friske Mojitos, kubanske sigarer og salsadansende damer er det full fart i denne automaten. Det eneste automaten ikke byr på er muligheten til å fa napp hos en av disse formfagre danserne, men –ehm – du kan jo bare late som.

Esqueleto explosivo

Om du er mindre opptatt av piker og vin, og mer opptatt av sang, kan kanskje det meksikanske fyrverkeriet Esqueleto Explosivo by på et litt mørkere eventyr. Ingenting sier vel «dias de muertos» (de dødes dag) bedre enn blomstrende hodeskaller som faller og stables over hverandre, og synger når de kommer på en vinnende linje. I tillegg finnes det en eksplosiv gull-skalle med fancy Elvis-stil. Ja, dette lukter det skrekkelig underholdning av!

Nyt ferien med en bonus

Om ingen av de 15 spilleautomatene vi så langt har bydd på falt i smak, kan vi garantere deg at du finner din nye favoritt hos SlotsMillion Casino. De har nemlig over 1600 spilleautomater du kan spille både gratis og for ekte penger!

Hent ut deres doble velkomstbonus med 100 ekstra free spins med det samme, og gjør ferien litt bedre.

Gå til SlotsMillion

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon