Daglige bonuser på dine favorittautomater

Nå får alle som registrerer seg hos ComeOn Casino gjennom oss god velkomstkost. Ved siden av deres vanlige velkomstbonuser er du nå sikret fantastiske bonustilbud helt frem til søndag!

comeon-bonuser-ut-ukenNorske-Spilleautomater har virkelig gjort det nå. Vi har klart å avtale et helt fantastisk velkomsttilbud for deg – men her gjelder det å være rask – jo fortere du registrerer deg, jo flere bonustilbud kan du dra inn.

Og det blir enda bedre! Tilbudene gjelder blant annet de norske toppfavorittene. Gjennom oss har du nå muligheten til å sanke inn free spins for Jackpot 6000, Super Nudge 6000 og Mega Joker. Dette er de tre mest populære automatene blant nordmenn – men det er sjeldent at det faktisk kommer tilbud for dem.

Men det er ikke bare klassikerne som blir poromotert her. I løpet av kampanjen vil du også kunne sanke inn free spins for den nye giganten Go Bananas – og enda bedre – for Mega Fortune. Dette er spilleautomaten som har rekorden for den største jackpoten utbetalt gjennom tidene. Og ved siden av free spins rundene får du også mulighetene til å dra inn rimelig store bonuser.

ComeOn bonus og free spins

I dag er det selveste Mega Joker som teller. Gjør et innskudd på minst 200 kroner og få 10 free spins på legenden. Ytterligere vil du via dette innskuddet også ha muligheten til å dra inn 25% bonus. I morgen er det Mega Fortune. Hent inn 25 free spins samt 100% bonus – minimumsinnskuddet her er på 100 kroner. Torsdag er det Go Bananas, hent inn 50% og 25 free spins. Fredag til søndag har likt tilbud. Sett inn minimum 100 kroner på en eller flere av disse dagene og du får 50 kroner i free spins på Jackpot 6000, Joker 8000 og Super Nudge 6000 – dessuten kan du hver av disse dagene dra inn 50% i bonus.

ComeOn velkomstbonus

Som nevnt er alle disse tilbudene ved siden av din vanlige ComeOn velkomstbonus – som allerede var rimelig fantastisk. Her får du 100% opptil hele 3000 kroner. Det er på en annen side viktig å huske at du må bruke bonuskode for å kunne hente inn dine ekstra tilbud. Du finner denne ved å følge en av våre linker til ComeOn. Samle inn velkomstbonusen og de andre utrolige tilbudene

Klikk her for å hente bonus og free spins nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon