Bli med på Leo Vegas rockefestival

Samle poeng, og vinn store pengepremier i Leo Vegas rockefestival.

Leo Vegas rockefestival Motörhead Guns'n Roses Jimi HendrixGjør deg klar for en ellevill festival der du kan nyte timevis med din favorittmusikk. Reserver deg en plass på første rad, og slipp rockefoten løs. Dette er en festival der de tre store rockeautomatene Guns’n Roses, Jimi Hendrix og nykommeren Motörhead er i fokus. Spill så mye som mulig på disse spilleautomatene for å samle poeng. I Leo Vegas rockefestival er premiepotten nemlig på hele 1 million kroner.

Festivalen gikk av stabelen 22. september, og varer helt frem til 24. oktober. Det foregår omtrent en poengkonkurranse i uka, så du har flere sjanser til å stikke av med gevinster. Du får 1 poeng ved å spille på hvilken som helst automat fra PC. 2 poeng får du hver gang du satser 10 kroner på Guns’n Roses, Jimi Hendrix eller Motörhead fra PC, og 3 poeng for å spille på de nevnte slotene fra mobil eller nettbrett.

Gevinster i Leo Vegas rockefestival

Hver uke vil de 100 største rockestjernene bli belønnet med store pengepremier. Mellom de fem beste vil gevinstene fordeles slik:

Første premie – 50 000 kroner
Andre premie – 30 000 kroner
Tredje til femte premie – 10 000 kroner hver

I tillegg til dette vil det avholdes en stor ekstratrekning den 25. oktober. For hver hundrelapp du spiller for på de gjeldende spillene mottar du lodd. Her er premien en gitar signert av selveste Lemmy fra Motörhead.

Nye spillere hos Leo Vegas

Ønsker du en billett til denne festivalen? Da må du registrere deg som ny spiller hos Leo Vegas. Det hele starter da med at du mottar casinoets velkomstbonus. Denne er på 150 % opptil 1500 Euro, samt 180 free spins. Klikk på knappen under for å hente dette tilbudet i dag.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon