Årets sjokk: Super Lady Luck er en ekte superhelt!

Visste du at Super Lady Luck er en ekte superhelt fra en fransk barneTV-serie? Og at spilleautomaten faktisk kom først!

Super Lady Luck ekte superheltVi visste at jackpotautomaten Super Lady Luck fra iSoftBet, var for god til å være sann. «Kan virkelig iSoftBet ha kokt sammen dette selv?», var snakken rundt lunsjbordet i ukesvis. Du vet, de som står bak forferdelige automater som 24 eller Rambo. Er det rart vi var litt skeptiske?

Vi anmeldte jo tidlig jackpotautomaten Super Lady Luck når den ble sluppet og var helt fra oss av begeistring. Kult bonusspill, animasjoner, symboler og en historie som trollband oss. Dette var jo ikke likt iSoftBet å komme med!

Naturligvis lurte vi på om hun faktisk kunne være en ekte superhelt og vi Googlet selvfølgelig frasen «Super Lady Luck Real Superhero». Dessverre, kom ikke søkeresultatet opp med noe som tydet på at hun var ekte. Vi la fra oss tanken og slo oss til ro med at dette faktisk var en reell skapelse fra iSoftBet.

Ikke mange uker etter, greide jo faktisk Donald Trump å bli president, så det var jo tross alt ikke det sykeste som skjedde i 2016!

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

Super Lady Luck TV-serieDagene fløy av kalenderen og livet gikk videre. Helt til vi plutselig en dag hørte en liten fugl kvitre i det fjerne: «Super Lady Luck er en ekte superhelt!» Nok en gang hev vi oss over Google og søkte på ny. Kunne det være sant?

Utrolig nok snakket fuglen sant og Super Lady Bug er faktisk en ekte superhelt, i den franske barnetv-serien Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir.

Plutselig skjønte vi hvordan vi kunne misse dette første gang vi søkte. I spilleautomaten, har hun jo et helt annet navn enn TV-serien!

Spilleautomaten kom først

super lady luck original versjonDette var utrolig nok ikke den eneste sjokkerende oppdagelsen vi gjorde, mens vi leste utallige nettsider for å komme til dybden av Super Lady Luck. Ikke bare var hun ekte, men spilleautomaten kom faktisk før TV-serien!

Nå må det sies at spilleautomaten vi kjenner i dag, faktisk ikke var «ny» for 2016. Teknisk sett, har den vært å spille siden 2012, men da i 2D-versjon, med symboler du ser i bildet til høyre.

Vi antar den fikk en liten pause, før den i fjor høst ble sluppet på ny, som iSoftBets store nyhet. Bare med noen små justeringer og et litt mer moderne utsende.

«Så hvordan kunne automaten komme først?»

Super Lady Luck tegningEt av våre største spørsmål, som vi sikkert ikke får svar på før vi eventuelt får spurt utvikleren selv. Og tro oss – det er det første vi vil stille dem, nest etter «hva tenkte dere på, med spilleautomaten 24?!».

Men uansett, ifølge det vi finner ut på forskjellige Wikipedia-sider, ble faktisk marihøne-helten født allerede i 2004-2005, da den franske animatøren Thomas Astruc tegnet en kvinnelig marihøne (se bildet) på noen notatlapper. Han elsket helten, og ville egentlig at hun skulle bli en tegneserie bok-serie, men av en ukjent grunn, ble det aldri noe av. Helt til 2010, når de fikk gjennom en TV-avtale, og helten kunne endelig bli en realitet!

Produksjonen og planleggingen startet allerede i 2012 og i 2015, fikk den endelig sin første visning på fransk TV. Serien kan faktisk sees på Disney-Channel hvis du vil sjekke den ut, eller så kan du ta en titt på YouTube og hvor du faktisk se alle de 26 episodene!

Hvorfor en spilleautomat av en barnetv-serie?!

Dette er enda et mysterium, som vi sikkert ikke får vite svaret på med det første. Hvorfor laget de en spilleautomat av en barnetv-serie i det hele tatt? Målgruppen som elsker TV-serien, er jo uansett alt for unge til å spille i casinoer. Er det foreldrene til barna de prøver å nå? Det er jo ingenting som henger på greip her!

Uansett hvor dypt vi søker blant internettets utallige sider, dukker det alltid opp flere spørsmål enn svar, når det kommer til Super Lady Bug. Det eneste som er sikkert, er at vi uten tvil må ha en liten prat med iSoftBet for å få alle svar. Men frem til den dagen kommer, får det simpelthen bli et av universets mange mysterier. Vi vet i det minste at hun er ekte.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon