7 spilleautomater som tar deg med på en tidsreise

evolution slot

Når vi spiller på nettcasino så er det ikke alltid vi reflekterer over de teknologiske miraklene som har brakt oss dit vi er i dag. Datamaskiner og internett er noe vi lett tar for gitt uten å tenke over hvor utrolig det egentlig er. Men hva om vi ønsker å spille spill som tar oss tilbake i tid?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på 7 videoautomater som tar oss tilbake til en tid lenge før vi kunne spille spill via trådløst nettverk på lommecomputere kalt mobiltelefon eller endog vanlige computere. Disse 7 spennende videoautomatene lar deg føle historiens sus og tar deg med på eventyr du sent vil glemme.

VICTORIOUS

Det Romerske Imperiet var et gigantisk beist som strakte seg over enorme landområder og brakte mange oppfinnelser til verden som vi fremdeles benytter den dag i dag. Alt fra sement til kosmetikk beviste at Romerne var forut for sin tid.

Victorious slot utforsker den militære stormakten som var imperiet Roma, og på hjulene finner du flotte symboler på nettopp dette. Laurbær, keisere og gladiatorer er noe av det du finner. Musikken og lydsporet setter stemningen, og sørger for at du tas tilbake til denne mytologiske tiden hvor råskapen herjet på alle kanter, og kamper på liv og død var en folkesport.

PACIFIC ATTACK

Dette er en automat som er basert rundt de voldsomme sjøslagene under Andre Verdenskrig. Dersom du er glad i historie, og spesielt historie fra denne perioden, så er dette helt klart automaten for deg. Du finner miner, medaljer, fallskjermer og pin-ups som perfekt fanger denne tidsepoken på skjermen. Det er dessuten både freespins og bonusfunksjoner som vil få hjertet ditt til å slå raskere, akkurat som om du deltok i slagene.

PYRAMID: QUEST FOR IMMORTALITY

Med denne automaten blir du tatt helt tilbake til det gamle Egypt, og stemningen settes fra første byggekloss smeller i bakken så sandføyken står. De 5 hjulene øker trinnvis i antall symboler slik at hele automaten tar form av en slags pyramide der det midterste hjulet har hele 5 symboler som faller ned fra oven.

Selve symbolene er typisk ting du kjenner fra Egyptisk mytologi som Sfinx, Gullkobra og andre forgyllede insekter og menneskehoder. Tall- og bokstavsymbolene er nesten de tøffeste med sine hieroglyfer, og det er også disse du ser mest av. Du vil garantert føle historiens sus når du spiller på denne automaten, og vi blir aldri lei av fallende symboler som eksploderer og gir plass til nye når du vinner.

STEAM TOWER

Kanskje ikke teknisk sett en spilleautomat som tar deg tilbake i tid, men den tar deg i alle fall med til et parallelt univers. Man går dessuten aldri lei av å se steam-punk-helten forsøkte å klatre opp tårnet for å redde sin jomfru i nød.

Du finner haugevis av steam punk-symboler på denne automaten, og dragen du sloss mot er alltid nærværende og skremmende idet den plutselig flyr over skjermen. En helstøpt automat for deg som liker spenning og freespins i bøtter og spann.

BIG BANG

Du kan vel strengt tatt ikke reise lenger tilbake i tid enn Universets fødsel. Big Bang slot handler selvsagt om den gigantiske eksplosjonen som angivelig «skapte universet». Dette er en meget pen automat med symboler inspirert fra verdensrommet som kometer, planeter og soler. Du kan dessuten jobbe deg opp til hele 32x multiplikator dersom du vinner 6 ganger på rad.

EVOLUTION

Etter Big Bang tok det som kjent noe tid før liv oppsto på en lavaglødende jordklode. Når lavaen størknet skjedde det derimot saker og ting og vips så var evolusjonen i gang. Millionervis av år senere har evolusjonen altså klart å produsere Evolution slot, og hvem hadde vel sett den komme der i ursuppen hvor det hele startet.

Symbolene og musikken på denne automaten fra NetEnt, er ekstremt gjennomført og lar deg få følelsen av at du ser inn i livets vugge. Det er celle-symboler og amfibier og andre skapninger og hvert spinn akkompagneres av sumpaktige undervannslyder. Denne må bare prøves!

PANDORA’S BOX

Det ville vært synd og skam å utelukkende fokusere på romersk historie, og helt utelate den greske. Pandoras Box slot er som du kanskje skjønner basert på gresk mytologi, og det handler om en hemmelig boks som du helst ikke bør åpne. Eller kanskje du bør det? Hvem vet hvilken bonuser som kanskje skjuler seg i den? Spill dette spennende spillet i dag og finn det ut selv!

Sjekk ut våre gratis spilleautomater her

Dersom du er giret på å spille noen gratis spilleautomater her hos oss så kan du følge denne lenken.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon