50% opptil 1000 kroner hos NorskeAutomater i dag!

Det er ikke bare unger som skal ha det morsomt i dag – det sørger i alle fall NorskeAutomater.com for!

I dag kan du skaffe deg en flott cashback-bonus på ditt første innskudd, og maksimalt bonusbeløp er helt opptil 1000 kroner!

nroske spilleautomater

Sett inn 2000 kr – spill for 3000 kr!

Bonusen du får om du knakker på døra til NorskeAutomater i dag er en god og real cashback-bonus på 50% med et tak på 1000 kroner den første gangen du setter inn penger. Det betyr enkelt og greit at du får 1000 kroner i bonus om du setter inn 2000 kroner, og hvis du setter inn 1000 kroner får du 500 kroner i bonus. Et innskudd på 2000 kroner gir deg derfor 3000 kroner å spille for totalt, og da kan du virkelig fråtse i skrekkautomatene til NorskeAutomater.

Mange grøssere å velge mellom!

I kveld skal det spilles på de ekleste og hesligste spilleautomatene som finnes, for å gjøre noe annet ville rett og slett bare bli helt feil. Utvalget av blod og gørr i casinoet til NorskeAutomater.com er ikke til å kimse av, og her er det egentlig bare å velge og vrake.

Vi kan anbefale en lett oppvarming med spilleautomaten Frankenstein, hvor vi kan vinne stort med Linked Wilds! Deretter skrur vi opp temeraturen noen grader og legger veien innom Blood Suckers hvor vi får oppleve den tilfredsstillende gleden det er ta livet av vampyrer mens de ligger i kista!

Nå er vi godt i gang og kan like gjerne fortsette med en enda litt verre automat. På loftet i Mythic Maiden foregår det ganske så mye ubehagelig. Vi kan runde av kvelden med ekte zombieaction på spilleautomaten Zombies, og her venter det nedplaffing av levende døde, kjøttøkser i skallen og enda mer til – her er det en uhyggelig stemning som råder!

 

Det er duket for en helaften hos NorskeAutomater.com i kveld – hent din cashback-bonus på 50% opptil 2000 kroner nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon