5 merkelige spilleautomater som de færreste vet finnes

Spilleautomater uten hjul, runde spilleautomater og enhjørninger med maskingevær som horn. Ja, dette er noen av de 5 merkeligste spilleautomatene vi har sett!

Merkelige spilleautomater

I en verden full av tusenvis av spilleautomater, hender det at det kommer noen som er av det litt merkelige slaget. Om du er lei av vanlige spilleautomater, med fem eller 3 ganske ordinære hjul som snurrer rundt, kan kanskje en av disse by på en forfriskende forandring!

Fruit Warp – En automat uten hjul

Mange vil nok debattere at dette faktisk er en spilleautomat eller ikke, men bortsett fra at Fruit Warp mangler hjul, oppfyller den faktisk alle andre kriterier. Her får du 9 frukter kastet mot deg, og om 3 eller flere av dem er like, vanker det en aldri så liten gevinst. Jo flere frukter som er like, jo høyere blir naturligvis premien.

Fruit warp spilleautomat

Fruit Warp er dessuten ikke den eneste automaten i sitt slag. Spillutvikleren Thunderkick kom så sent som i år med en ny spilleautomat med samme mekanisme, men her finner du bare 7 stener som popper opp av en brønn. Hvis du er lei av å se hjul som snurrer, kan disse automatene være en forfriskende forandring!

Wildcano – En rund spilleautomat

Hvis du synes Fruit Warp var en merkelig spilleautomat, vil du utvilsomt se to ganger på Wildcano. Her finner du i hvert fall hjul, men i motsetning til alle andre automater er den ikke firkantet, men rund!

Wildcano spilleautomat

Utvikleren, Red Rake, har skapt en nærmest hypnotisk spilleautomat med 3 hjul som snurrer rundt vulkanens lavafyllte topp. Om du får tre like symboler ovenfor hverandre får du en liten gevinst, mens om du får de samme tre like symbolene også på motsatt side av vulkanen, vanker det en mye større premie!

Gemix – Candy Crush lignende spilleautomat

Hvis du er en hyppig tilhenger av mobilspill som Candy Crush, vil denne formen for spilleautomater utvilsomt bli din nye favoritt. Heller ikke her finnes det direkte hjul, men et spillbrett på 7×7 ruter med steiner som faller ned over hverandre. Målet er ikke å få gevinstlinjer, men klaser med 5 eller flere like symboler, som igjen fjernes fra brettet når du vinner. Dermed faller nye ned, for en ny vinnersjanse.

Gemix spilleautomat

Gemix spilleautomat er dessuten ikke den eneste automaten av dette slaget. Spillutvikleren Play’N Go kom for bare få måneder siden ut med sin aller nyest av dette slaget, Viking Runecraft. Brettets oppbygging er så å si identisk, men her er det brutale vikinger og ikke sukkersøte trollmenn som er temaet.

The Epic Journey – Med 3 brett!

Om du synes det er litt for kjedelig å bare spille på ett spillbrett samtidig, kan muligens Quickspins automat, The Epic Journey, være den automaten du alltid har drømt om. Her spiller du med tre spillbrett samtidig, som hovedsakelig er uavhengig av hverandre, men for å komme til bonusspillet må du få ett bonussymbol på hvert brett.

The Epic Journey spilleautomat

Det skal sies at dette er en spilleautomat du enten elsker eller hater, for 3 brett samtidig passer neppe for alle og enhver. Men det skader jo ikke å prøve, eller hva?

Machine-Gun Unicorn – Bare merkelig…

Helt til slutt finnes det en spilleautomat som hverken eller rund eller banebrytende på noen som helst måte, annet enn at den har et noe merkelig tema. Man kan undre seg hva utvikleren, Genesis, kan ha røyket mens de hadde en idemyldring, for det å blande sammen My Little Ponnies med zombier og en enhjørning med maskingevær som horn, krever mer kreativitet enn de fleste av oss kunne drømt om.

Machine Gun Unicorn spilleautomat

Det skal naturligvis sies at disse ponniene ikke er fullt så uskyldige som den versjonen barna får fremstilt. I ly av at zombiene erobret deres fredfulle verden, ble de nokså blodtørstige for å si det mildt. Med blodige balltre og ei øks i kjeften, ville de muligens blitt tatt av lufta på Barne-Tv, men for oss voksne er det helt fantastisk!

Det hele topper seg utrolig nok ved at en enhjørning med maskingevær som horn kommer og plaffer ned alle zombiehodene. Walking Dead ta dere en bolle, for Machine-Gun Unicorn er zombieserien vi egentlig vil ha på TV!

Prøv alle disse spilleautomatene hos SlotsMillion Casino, hvor du dessuten kan hente deg en dobbel bonus opptil €300, samt 100 ekstra free spins.

Gå til SlotsMillion

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon