5 grunner til å feire Kinesisk Nyttår

Det er på tide å feire kinesisk nyttår og ønske velkommen til Hanens år. Vi har saumfart internett for å gi deg de aller beste asiatisk-inspirerte spilleautomatene som du kan spille mens du feirer vilt og hemningsløst.

Hanens år statueDet er en morsom liten tilfeldighet at Trump ligner veldig på en hane, både av utseende og væremåte. Kineserne som står bak Hanen på bildet hevder enhver likhet med Donald Trump er en ren tilfeldighet, men vi er nå ikke så sikker på akkurat det. Uansett, vi skal her se på spilleautomater du kan spille i Hanens år for å feire kinesisk nyttår.

Spill asiatisk-inspirerte spilleautomater

Her skal vi presentere 5 gode grunner til å feire kinesisk nyttår i form av 5 spennende slots med tema fra asiatisk kultur.

1. Huangdi: The Yellow Emperor slot

Dette spillet er basert på historien om den legendariske kinesiske helten, Huangdi. Satt under det historiske slaget ved Zhuolu, kommer denne 5-hjuls og 25-gevinstlinjer automaten med flotte spesialfunksjoner, inkludert stablede wilds og freespins.

For å utløse freespins-funksjonen må du lande tre eller flere Drage-scattere hvor som helst på hjulene. Dette starter bonusrunden med 15 gratis spinn. Dersom du lander 4 scattere gir dette deg 10x innsatsen, mens 5 scattere vil belønne deg med 100x innsatsen.

2. Lights slot

Dette spillet er laget av spillgiganten NetEnt, og tilbyr en interessant funksjon som fort kan belønne deg med store gevinster. Dette spillet har 5 hjul, men selv om det bare har 9 gevinstlinjene så tar det sitt monn igjen med den Flytende Wilds funksjonen.

Denne funksjonen sørger for at ildfluer myldret rundt hjulene og gjør opp til 4 symboler om til wilds. Disse hjelpsomme ildfluene kan til og med dukke opp i freespins-modus hvor du kan vinne opptil 30 gratis spinn.

3. Dragon Palace slot

Dette 5-hjuls spillet fra Lightning Box Games er satt til et gammelt tempel med drager som vokter hjulene, og det gir deg utrolige 243 måter å vinne på. En av spillets viktigste funksjoner er bonusrunden der Wild-gevinster gir deg x15 multiplikator.

Med sine snøftende, ildsprutende drager og symboler inspirert av kinesiske kultur, kan du spinne hjulene på Dragon Palace og vite at du dine gevinster vil bli kraftig oppgradert med vanvittige multiplikatorer.

4. Lucky Fortune Cat slot

Siden katter er kjent for å bringe lykke i kinesisk kultur er dette spilleautomaten som kan sørge for å bringe deg lykke i fleng. Med 5 hjul og 20 gevinstlinjer er dette spillet ganske enkelt og rett frem.

Det er ingen forseggjorte spesialfunksjoner eller bonusrunder her. Det handler enkelt og greit om å vinne en god gevinst basert på gjeldende innsats og symbolkombinasjoner.

5. Dragon Dance slot

Denne spilleautomaten feirer kinesisk nyttår. Dragon Dance fra Microgaming byr på dansende drager og trommeslagere og har en respin-funksjon og en freespins-runde. Du kan aktivere gratisspinn-spillet ved å lande tre eller flere fyrverkeri-scattersymboler hvor som helst på hjulene. Når denne funksjonen er aktivert vil du bli belønnet med 15 freespins hvor alle gevinster blir oppjustert med en generøs 3x multiplikator.

Du finner alle disse spillene hos våre nye casinoer 2017 som er lagt til vår alltid oppdaterte toppliste.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon