4 spilleautomater med høy RTP over 98%

Vi vil jo ha så gode vinnersjanser som mulig og derfor har vi samlet 4 spilleautomater med høy RTP over 98%!

Blood Suckers automatRTP, eller «Return to Player», er jo noe av det viktigste å sjekke før man kaster seg over en spilleautomat. For deg som ikke kjenner til RTP, er det kort forklart det du kan forvente å sitte igjen med av det du satser. Er RTP’en 95% hos en automat, kan du i teorien forvente å få igjen 95 kr av hver 100 kr satset.

RTP er jo naturligvis ren sannsynlighetsberegning, så det betyr jo ikke absolutt alt her i casinoverdenen. Noen vil naturligvis gå rikere ut fra en automat enn andre, noe som faktisk er hele spenningen! Beregningen viser bare at i en spilleautomats lange løp, vil 95% av alt som er satset, bli tilbakebetalt til spillerne. Derfor kan det jo være lurt å spille på en automat med høy RTP, for her finner du størst vinnersjanser!

Blood Suckers – 98%

Hvis du elsker vampyrer, demoner og litt mer blodig underholdning, er dette en spilleautomat som virkelig er verdt å prøve. Blood Suckers NetEnt-automat er jo aller mest kjent for sitt fantastiske bonusspill, hvor du skal åpne likkister og stikke dolken i vampyrhjerter.

Høres grotesk ut, men vi liker det! Med tanke på at den har en RTP på hele 98%, er det jo virkelig en automat verdt å spille!

Uncharted Seas – 98,6%

Denne automaten er laget av Thunderkick og gir deg en ordentlig havopplevelse, med sjømonstre som Kraken, havfruer og onde sjøormer. Spillet byr faktisk på et ekstremt bonusspill, med opptil 50 free spins runder! Det er jo bare å lene seg tilbake og nyte en forfriskende sjøtur, i denne automaten.

Jackpot 6000 – 95.1% – 98.9%

Selv om RTP’en kan være litt varierende i denne automaten, er den jo tross alt en favoritt blant oss nordmenn. Den er jo en enarmet banditt, en av de norske automater vi elsker! Det er verdt å nevne at vinnersjansene er høyest når du spiller med maksimal innsats. Det er jo kun da du har sjansen til å vinne jackpoten, noe man naturligvis ikke vil gå glipp av. Dessuten finnes det en gambling-funksjon, som kan mangedoble gevinstene dine om du har riktig flaks!

Alexe in Zombieland – 98,9%

Denne parodien av Alice I Eventyrland er faktisk den automaten med den høyeste RTP’en vi har funnet! Ikke bare er det en automat med litt grotesk humor, du finner også tøffe bonusfunksjoner som får spillet til å bli meget underholdende! Hvis du skal satse alle pengene på en automat, kan denne være en meget god kandidat. Her er det i hvert fall minimal risiko!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon