3 Irske spilleautomater til St. Patricks Day

irske spilleautomaterI morgen er det den irske høytiden St. Patricks Day og vi feirer som vi pleier å feire: med irske spilleautomater! Finn frem en øl og sjekk ut våre favoritter!

17. mars, den irske nasjonaldagen, kjent for leprechauns, trekløvere og grønt øl! Denne dagen har blitt en enorm verdensfest, hvor alle fester som om de skulle være irske. Alt farges grønt – elver, øl og til og med sauer – for å feire irene og deres skytshelgen som brakte kristendommen til landet.

For deg som ikke har tenkt å ta på deg den grønne dressen du har i skapet og gå på pub, kan du jo likevel feire. Kos deg med 3 irske spilleautomater og få opp stemningen i stua!

Mr. Luck

Om ikke denne automaten får det til å rykke litt i dansefoten og gir deg smaken på en øl, ja da vet ikke vi! Mens du spinner gryter med gull, hestesko og ølkrus, kan du nyte irske toner av beste sort.

Selvfølgelig finner du også en grønnkledd gnom – bedre kjent som en Leprechaun – som gir deg et respin og fyller hjulet med wilds. Denne automaten er nemlig mer irsk enn Irland selv, og denne sparker virkelig i gang St. Patricks Day på den riktige måten!

Leprechaun Hills

Denne automaten er helt fersk fra automatpressa og kommer fra Quickspin. I motsetning til den ovenfor – som sparker i gang festen – gir denne deg en mer magisk opplevelse av St. Patricks Day, med sopp og trekløver. Også her er det irske toner i bakgrunnen, men her litt roligere. I hvert fall frem til free spins-rundene, hvor musikken gires opp og du får lyst til å danse som «Riverdance» på stuegulvet!

Også her finner du klassiske irske symboler, som øl, hestesko og selvsagt en Leprechaun! Litt spesielt med denne, er at når du får en vinnende linje med symboler bedre enn de kongelige, får du et respinn hvor hjulene er fylt opp med det symbolet! En perfekt automat for å gire ned litt, før feiringen starter for fullt.

Lucky Leprechaun

Denne automaten er fra Microgaming, så den er kanskje ikke like pen å se på, men vi må bare ha den med på grunn av bonusspillet! Du må nemlig gjennom et slags spillebrett i «Trail O’ Fortune» og nå frem til ei gullgryte som ganger innsatsen din hele 500 ganger. Jo lengre frem du havner på brettet, jo mer blir innsatsen din multiplisert!

I tillegg finner du forrykende free spins og en Leprechaun som kommenterer litt underveis og får deg til å trekke litt på smilebåndet. Det er rett og slett en koselig automat med en forfriskende snert. Akkurat slik vi liker det!

Alle spilleautomatene kan prøves hos SlotsMillion Casino. Hjem til over 1500 spilleautomater!

Spill gratis hos SlotsMillion

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon