Tilbake >>

Wild Wild West

I spilleautomaten Wild Wild West blir du tatt med på eventyr i det Ville Vesten. Her kan du vente deg både free spins og bonusspill.

Wild Wild West gratis

Før du bestemmer deg for å satse på en ny spilleautomat bør du forsikre deg om at dette virkelig er spillet for deg. Det kan du gjøre veldig enkelt ved å spille noen runder Wild Wild West gratis. Bare klikk på knappen over denne teksten, og spinn i vei så mye du vil, uten å bruke en enste krone av dine egne penger. Da vil du få samme moroa, men selvsagt ikke vinne ekte gevinster. På den måten vil du kunne gjøre deg skikkelig kjent med sloten, og kanskje også lære deg et triks eller to.

Wild Wild West free spins

Du aktiverer Wild Wild West free spins ved å få frem minst tre scattere på skjermen. Jo flere scattere som kommer frem, desto flere spins settes i gang. Det som gjør disse gratis spinnene helt spesielle er at 1 av 4 wild funksjoner også vil settes i gang. Vanlige Wild vil som vanlig erstatte alle andre symboler i en kombinasjon. Ekspanderende wild forandrer de nærmeste symbolene til wild. Multipliserende wild multipliserer alle premier med 2x, og spredende wilds brer seg utover hele skjermen, tilfeldig. Dette gjør at vinnermulighetene er enda høyere under disse gratisomgangene.

Wild Wild West bonus

Vi anbefaler absolutt at du skaffer deg en Wild Wild West bonus. Dette er faktisk noe du kan få hos de aller fleste nettcasinoer, så lenge de har denne automaten i utvalget sitt. Fordelen med bonuser er nemlig at du kan benytte de på nøyaktig de spillene du ønsker. Dermed kan du slå deg løs med både velkomstbonuser og bonuser som du erverver under kampanjer.

Gevinstsymboler og utdeling

Det sier seg nok selv at alle gevinstsymbolene i denne automaten minner om ville vesten. Hovedsymbolene forestiller nemlig fire forskjellige banditter, i ekte cowboy stil. Disse gir deg høyere premier, jo flere du får frem på en linje. Du vil også finne velkjente tegn fra kortstokken: kløver, spar, ruter og hjerter.

Wild Wild West jackpot

Dersom du er ute etter en Wild Wild West jackpot kan du stanse letingen her og nå. Dette er nemlig noe som ikke finnes. Når det er sagt så er det allikevel nok av muligheter til å vinne høye gevinster. Dessuten er ikke sjansene for å faktisk vinne en jackpot særlig høy, mens andre gevinster er gjerne lettere å oppnå. Dermed synes ikke vi at det er noe stort tap at denne automaten ikke har en slik pott.

Wild Wild West mobil

Det perfekte tidsfordrivet må være å spille Wild Wild West mobil. Da kan du ri på hester og jakte på skurker, uansett hvor du befinner det. Det har ikke noe å si om du har en iPhone, iPad eller Android, det går like bra å spille på denne automaten uansett. Det eneste som kreves er internettdekning, og så er du i gang.

Wild Wild West bonusspill

Wild Wild West bonusspill heter Pick and Click. Dette settes i gang når 3 bonussymboler kommer frem i hovedspillet. Disse trenger ikke en gang å havne på samme linje. Så lenge de bare synes på skjermen alle sammen så telles de. Disse symbolene ser ut som forgylte pengeskap. Når spillet settes i gang så skal du velge et av disse symbolene, ved å klikke på det. Da ser du hvilken gevinst det er som skjuler seg under. Det kan være alt fra 5x og 50x innsatsen sin, og bare en gevinst kan vinnes hvert bonusspill.

Wild Wild West tips

Er du klar for å ta på deg cowboy hatten, og kaste deg opp på hesten? Da gjør du lurt i å først ta med deg være Wild Wild West tips:

  • Start eventyret med å prøve noen gratisrunder i vinduet på denne siden
  • Finn den høyeste gevinsten under Pick and Click
  • Få de beste wild funksjonene under free spins
  • Husk å ha det gøy!
Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon