Tilbake >>

Viking Runecraft

Elsker du de norrøne gudene, og tiden Norge faktisk hadde macho og hårete menn som seilte rundt og plyndret verden? Da bør du virkelig sjekke ut spillet Viking Runecraft, for her får du alt dette og mye mer!

Viking Runecraft gratis

Hvis du har lyst til å dra på vikingtokt, men ikke helt vet om du tørr å satse egne gullmynter, lønner det seg å spille Viking Runecraft gratis her hos oss. På denne måten finner du jo fort ut om dette spillet i det hele tatt er noe for deg, og det helt gratis.

Dette spillet er nemlig ikke helt som alle andre spilleautomater, så for deg som sverger til fruktmaskiner og enarmede banditter, kan det være lurt å ta en enkel smakebit først.

Viking Runecraft free spins

Det finnes ikke noen Viking Runecraft free spins, i hvert fall ikke i ordets rette forstand. Dette spillet består nemlig av en rekke steiner som faller ned, og for hver gang du får en vinnende kombinasjon, fjernes de vinnende steinene og nye faller ned. Dermed får du jo en ny gratis sjanse til å karre til deg noen nye gevinster på veien, og det blir jo nesten som et lite free spinn.

Viking Runecraft bonus

For deg som ønsker å spille Viking Runecraft for alle penga, kan det lønne seg å hente ut en liten velkomstbonus for å få litt ekstra å spille for. Bonuspenger er jo aldri låst til en spesifikk spilleautomat, så de pengene kan du bruke på akkurat hvilke spill du vil. Dermed kan det jo bli din egen lille Viking Runecraft bonus. Bare sjekk vår liste med gode norske casinoer, så finner du fort noe som er verdt å hente ut.

Gevinstsymboler og utdeling

Viking Runecraft er en litt annerledes spilleautomat på mange måter. Her finner du ikke hjul, men et 7×7 ruter stort brett hvor symboler faller ned. Du finner heller ingen gevinstlinjer som på normale spilleautomater, men må få 5 eller flere like symboler i en klase for å få en gevinst.

Bak symbolene er noen av feltene markerte, og målet ditt er å treffe en vinnende kombinasjon på alle de feltene. Greier du det, går du opp i nivå, og kan nyte godt av en annen av vikinggudenes lønnsomme superkrefter, samt at du får snurre et lite bonushjul for noen ekstra gevinster.

Spillet har medium til høy volatilitet, og en RTP på 96,70%. Det som er spesielt med dette spillet er at du går opp i nivå etter hvert som du fullfører brett, og for hvert nytt nivå, får du en ny vikingguds bonuskrefter. Disse kreftene trer i kraft ved vilkårlige tidspunkt, og gir deg forskjellige wild-symboler på brettet.

Thor vil med sitt lyn-nedslag gi deg 5-9 tilfeldige wilds. Odin vil lage 4 wilds i grupper på to og to. Freya gir deg fire nye wilds i slengen, helt til du får en gevinst. Til slutt finner du Heimdall, som vil gi deg en wild på hver rad. Likevel er det ikke dette som er bonusspillet, dette er altså bonusfunksjoner som overøser deg med vinnersjanser i det normale spillet.

Viking Runecraft jackpot

Her finner du ingen Viking Runecraft jackpot å jage etter. Likevel kan du jo vinne en ganske høy maksgevinst på 500 000 mynter, slik at du går langt i fra tomhendt ut om hellet skulle overøse deg med lykkekrefter.

Viking Runecraft mobil

Naturligvis er Viking Runecraft tilpasset de mobile flatene. Det betyr at du kan ta noen vikingspinn med både mobil og nettbrett, uansett om du har en iPhone, iPad eller Android mobil og nettbrett.

Viking Runecraft kan spilles både med stående og liggende skjerm, slik at du selv kan velge hva du foretrekker avhengig av hvilken situasjon du er i. Slik kan du jo spinne mens du tar deg en liten trimtur, spinne mens du er i et ventekontor eller til og med på bussen på vei hjem fra jobb.

Viking Runecraft bonusspill

I Viking Runecraft finnes det egentlig flere bonusfunksjoner enn bonusspill, og vi har jo allerede nevnt de aller fleste. Likevel finnes det et ganske saftig Vikings Runecraft bonusspill i tillegg.

På siden av spillebrettet finnes det nemlig et hjul, som vil fylles opp etter hvert som du får gevinster på brettet. 5 vinnende stener vil for eksempel gi deg 5 hakk på dette hjulet, og for hver nye gevinst du får på runden, jo nærmere kommer du til «Ragnarök» og bonusrunden!

Sirkelen må derimot fylles opp hele 5 ganger før det skjer, og hver gang en sirkel fylles opp får du en ny bonuskraft.

«Fury og Fenrir» fjerner to diagonale linjer på brettet, i tillegg til at den endrer symbolene på andre linjer. Akkurat som en ulv som klorer brettet. «Judgment of Jörmungandr» – ja, det heter så – setter fri en slange som går i sikksakk på brettet, og forvandler en rekke symboler på veien til like symboler.

«Scorching of Surtr» setter tre tilfeldige symboler i fyr og flamme, og brannen kan spre seg til flere på brettet. De oppbrente symbolene blir naturligvis ødelagte, og erstattes med nye, like symboler. Til slutt, før du kommer til Ragnarök, er det «Lure of Loki», som vil velge 2 symboler. Ett av symbolene vil fjernes helt fra brettet, mens det andre symbolet vil bli skiftet ut med et annet symbol, som selvsagt vil være likt.

Så – endelig – er vi kommet til Ragnarök, og den lønnsomme bonusrunden. Du vil her få et «normalt» spinn, men om du ikke skulle få noen gevinster, bryter en av disse bonuskreftene løs og gir deg en ny sjanse. Dette fortsetter til du har vært igjennom alle og enhver, og forhåpentligvis karret til deg ganske fete summer på veien. Ikke bare det! Bonushjulet på siden vil nå endres til å gi deg en høyere multiplikator for hver gang du fyller opp hjulet. Dette lukter det høye gevinster av!

Viking Runecraft tips

Vi har selvsagt spunnet Viking Runecraft, og dratt på skikkelig vikingtokt. Derfor har vi som alltid noen gode Viking Runecraft tips å komme med.

  • Skru opp lyden! Et fantastisk dramatisk lydbilde gir deg mye ekstra spenning i hvert eneste spinn.
  • Du må regne med at det tar litt tid før du får Ragnarök bonusspill, men det er verdt å vente på!
  • Spill det gratis først, så du lærer de mange funksjonene i spillet.
  • Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape.
Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon