Tilbake >>

The Mummy

Husker du “The Mummy”-filmene? Sjekk ut spilleautomat-versjonen, og drøm deg bort i de klassiske filmene som var helt fantastiske på tidlig 2000-tallet!

The Mummy gratis

Mange av oss husker vel den suksessfulle film-serien med mumie-filmene, som erobret verden på tidlig 2000-tallet. Denne gangen trenger du ikke å se filmene, for å kunne drømme deg tilbake. Det finnes faktisk en spilleautomat, som gir deg all den nostalgien du trenger, uten å måtte bruke seks timer på å se filmene. Prøv denne gode klassikeren, The Mummy gratis hos oss, og bli med på et eventyr!

The Mummy free spins

Du kan finne noen ekstra free spins i dette spillet, men det kan ta noe ekstra tid å låse de opp. Først må du nemlig låse opp «free spins»-symbolet, via bonusspillet. Når du greier det, vil du få fem free spins og ett superspinn, hver gang det symbolet dukker opp på brettet! Det kan altså være verdt å spille litt ekstra for å få til dette.

The Mummy bonus

Vil du tjene virkelige penger på dette nostalgiske spillet, kan vi anbefale deg å gå til et nytt casino og hente ut deres velkomstbonus med det samme. Slik kan du faktisk få utrolig mye mer å spille for, enn bare det du selv setter inn! Det som er så smart med bonuspenger, er at du kan bruke dem på de fleste spilleautomater. Slik kan du faktisk få din helt egen The Mummy bonus, som du kan bruke til å re-oppleve de gode minnene fra denne film-serien.

Gevinstsymboler og utdeling

Dette er et spill med mange forskjellige gevinstsymboler og spesielle funksjoner. Det er nesten for mange! Heldigvis er vi fan av mumie-serien, så vi synes det er verdt å bruke litt tid på å sette seg inn i alt. Her får du nemlig ren nostalgi for alle penga! Du finner naturligvis «the good guys» Rick O’Connel og Evelyn Carnahan som egne symboler. «The bad guys» er selvsagt også til stede, med mumien Imhotep selv, og hans dronning Anck Su-Namun.

Du finner også andre småsymboler som scarab-billen, pistoler og egyptiske krukker, som gjør spillopplevelsen komplett. Du finner også mumien i sin litt mer råtne kropp, som et wild-symbol. Mumien-logoen er et eget scatter-symbol. I tillegg finner du en rekke ekstra-symboler, som vi vil gå i dybden på litt lengre ned.

The Mummy jackpot

Det er ingen The Mummy jackpot å hente her. Du får så mye annet, at det er heller ikke noe vi savner! Her er det en rekke bonus-funksjoner som virkelig kan sette fart på premiepotten!

The Mummy mobil

Vi må nesten si oss litte granne skuffet over at PlayTech ikke har laget dette spillet mobilvennlig. Man kan nemlig ikke kose seg med The Mummy mobil, når man er på tur. Men, det er kanskje ikke så rart heller. Dette er et ganske gammelt spill, så det krever nok en del arbeid å få det til. Vi forventer derfor ikke at det skal komme i noen nær fremtid, så vi får nok nøye oss med å spinne på pc!

The Mummy bonusspill

Her kan du finne et kult bonusspill, som trigges helt random når du spinner. Du skal nemlig til «The Lost City of Hamunaptra», og velge deg ut noen bokser som kan gi deg ekstra funksjoner som du kan bruke senere i hovedspillet. I tillegg henter du selvfølgelig noen ekstra premier på veien! Du kan hente til sammen 8 ekstra funksjoner, som kan gi deg en ekstra fordel når du spinner!

De åtte forskjellige funksjonene du kan hente er; «Scorpion Scatter» som aktiverer Scorpion-symbolet og gir deg flere vinnersjanser. «Expanding Mummy» som forvandler wild-symbolet om til et expanding wild-symbol. Du kan få «Scarab Attack» som gir deg ekstra Wild-symboler når du spinner. «Collapsing Reels» vil føre til at vinnende symboler eksploderer, og nye faller ned for å få ekstra vinnersjanser. Du kan få «Mummy Power», som gir deg en multiplier-bonus for hver vinn med et wild-symbol. «Mummy Respin» gir deg et ekstra spinn hvis du får Wild-symbolet på brettet, med wild-symbolet stående igjen naturligvis.

Puh – det var mye, og vi har fortsatt to til. Det ene symbolet vil gi deg fem free spins hver gang det havner på brettet, mens det andre symbolet vil trigge det siste bonusspillet! Her skal du nemlig jakte på mumien, og du skal velge forskjellige veier å gå. Velger du riktig, og greier å fange mumien, venter det selvfølgelig en ekstra fet premie!

The Mummy tips

Vi har naturligvis spilt dette spillet, kanskje for mange ganger. Her er våre The Mummy tips til deg:
– Test det gratis før du bruker egne penger. Det er nemlig ekstremt mange funksjoner å teste ut!
– Det kan lønne seg å spille lenge på dette spillet, da du underveis får nye funksjoner som gjør det enklere å vinne.
– Sett på en Mumien-film mens du spinner, for maksimal nostalgi!
– Ikke bruk alt for mange penger i denne automaten – Spill for gøy!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon