Tilbake >>

Razortooth

Gode vinnermuligheter og spennende bonuser. Spill Razortooth her!

Razortooth gratis

På denne siden har du muligheten til å spille Razortooth gratis. På den måten får du gjort deg skikkelig kjent med spillet, samt kanskje lært deg noen tips og triks, før du bestemmer deg for å begynne å satse ekte penger. Det er ingen begrensninger for hvor mange omganger du kan spille, og du vil få oppleve alt spillet har å by på. Den eneste forskjellen er at ingen av gevinstene vil være ekte. Dersom du ønsker å vinne ordentlige premier er du nødt til å satse egne penger.

Razortooth free spins

Vi er svært imponerte over hyppigheten av gevinster under gratis spinnene. 3 bonussymboler setter i gang fem Razortooth free spins. Det er under disse omgangene du virkelig har muligheten til å vinne de store gevinstene. Opptil 3 tilfeldige hjul vil nemlig bli skrapet opp av tigeren, og hele raden blir gjort om til en stacked wild. På denne måten vil vinnermulighetene dine bli enda høyere.

Razortooth bonus

Det er ikke noe problem å skaffe deg en Razortooth bonus. Dette kan du faktisk hente deg hos alle nettcasinoer som har denne sloten i utvalget sitt. Alle bonuspenger kan til og med benyttes på akkurat de spillene du ønsker, til og med Razortooth. Det finnes flere måter du kan hente deg slike bonuser på, for eksempel ved å melde deg inn som en ny spiller og få velkomstbonus. I tillegg finnes det også nok av kampanjer og konkurranser du kan bli med i.

Gevinstsymboler og utdeling

Dette spillet tar deg med millioner av år tilbake i tid, til lenge før mennesker fantes på denne planeten. Du vil bli kjent med flere forhistoriske dyr, som blant annet sabeltanntigeren. Når dette er nevnt blir du sikkert ikke overrasket når vi skriver at symbolene i spillet forestiller dyr som fargerike nesehorn, den fryktinngytende sabeltanntigeren, rare fugler, digre bjørner og hårete mammuter. Selve navnet «Razortooth» ser ut til å være et fellesnavn for disse skapningene.

De nevnte symbolene er ordinære symboler, som gir premie ved tre eller flere like på en gevinstlinje.

I tillegg inneholder spillet også wilds, og det er helt tilfeldig når disse dukker opp. Som vanlig vil disse vikariere for alle andre symboler, bortsett fra gratis spinn. Oppsummert kan vi si at dette er et svært spennende spill, og vi er imponerte over hvor hyppig gevinstene dukker opp.

Razortooth jackpot

Det er ingen vits i å lete etter noen Razortooth jackpot, for dette finnes nemlig ikke. Når det er sagt så er allikevel dette et spill som passer svært godt for deg som liker gevinster. Som nevnt synes vi premiene dukker opp svært hyppig her, og det er rett og slett en fryd å spille. I tillegg kan gevinstene bli veldig høye, faktisk inntil 2000x din innsats.

Razortooth mobil

Selv om temaet i dette spillet tilhører fortiden, betyr ikke det at teknologien gjør det samme. Faktisk har utvikleren Quickspin her virkelig tilpasset seg det moderne mennesket ved å gjøre det enkelt å spille Razortooth mobil. På den måten kan du alltid spinne noen runder på sloten, uansett hvor du er på vei hen. Det eneste som kreves er nettdekning, samt en fungerende smarttelefon. Når det er sagt så har det ingenting å si hva slags telefon du egentlig har. Om det er en iPhone, iPad eller Android spiller ingen rolle. Dette spillet er nemlig laget for å virke like bra, på tvers av alle operativsystemer.

Razortooth bonusspill

Selv om denne automaten ikke har noe Razortooth bonusspill, inneholder allikevel flere spennende spesialfunksjoner. Gratis spinn rundene har vi allerede nevnt, mens vi har også lyst til å tipse deg om wildsene. Under det vanlige spillet kan det nemlig hende at en tiger hopper over skjermen. Det vil skje helt uten noe forvarsel. Da vil opptil 3 symboler bli kort opp, og gjort om til wilds. Dette vil gi deg ekstra vinnermuligheter.

Razortooth tips

Vi har gjort oss godt kjent med denne slotmaskinen, så her er våre Razortooth tips:

  • Gjør deg godt kjent med spillet ved å teste noen gratisrunder
  • Skaff deg så mange bonuspenger som mulig
  • Hold øynene åpne for tigeren, det er denne som styrer spillet
  • Viktigst av alt: ikke glem å ha det gøy!
Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon