Tilbake >>

Power Force Heroes

Bli med de fem superheltene som beskytter jackpot-skattene. Hvis de føler at du er verdig, kan de faktisk bli dine!

Power Force Heroes gratis

Kan vi noen gang få nok av superhelter? For deg som fortsatt elsker kule superkrefter og modige helter som risikerer alt for å hjelpe, er dette et spill du virkelig bør prøve. Du kan spille Power Force Heroes gratis hos oss ovenfor, så det er bare å prøve!

Det kan uansett være lurt å prøve ut et spill gratis, før man faktisk satser penger på det. Slik kan du fort finne ut om det i det hele tatt gir deg gode vinnersjanser, samtidig som du kan teste ulike strategier.

Power Force Heroes free spins

Vi digger vel alle å kunne få en rekke ekstra free spins i et spill, og kunne oppleve en helt gigantisk spenning! Spesielt når du får ekstra, lønnsomme funksjoner under dine gratis-spinn, som du ikke finner til vanlig! Slik er det selvfølgelig i dette spillet. Her finner du nemlig to forskjellige free spins-typer i bonusspillet, slik at du virkelig kan kose deg med mange Power Force Heroes free spins!

For å få free spins, må du få et spesielt symbol på brettet. Det finnes nemlig en diger bonusblokk som dekker hele tre hjul. Så lenge blokken bare dekker en liten del av brettet, vil du få en rekke free spins og superspins, å kose deg med. Jo mer av blokken som kommer på brettet, jo flere free spins får du. Når hele blokken kommer på brettet, kan du altså kose deg med MANGE free spins!

Power Force Heroes bonus

Når du har funnet et spill du liker, er det jo klart at man vil prøve det med ekte penger. Da kan det faktisk være litt lurt å finne et casino med en saftig velkomstbonus som du kan utnytte, og slik skaffe deg flere timer med ekstra spenning og vinnersjanser.

Bonuspenger er nemlig sjeldent låst til kun ett spill, og kan brukes på de fleste spilleautomater. Du velger altså selv om du vil bruke den som din egne Power Force Heroes bonus, eller om du vil fordele den over flere spill.

Gevinstsymboler og utdeling

Her spinner du på superheltenes hovedkvarter, i et rom fult av diplomer og pokaler. Brettet har fem hjul, tre rader og 25 linjer du kan vinne på. Power Force Heroes har faktisk en ganske høy RTP på hele 96,71%, slik at du faktisk kan spille ganske lenge uten for mye risiko, og det er alltid litt lurt!

Symbolene i dette spillet er naturligvis superhelter! Her finner du superheltene Sterk helt, Brannhelt, Gadget-helt, Kommandohelt og Hastighetshelt. Ja – navnene er helt latterlige, og her burde virkelig leverandøren Push Gaming vært litt mer kreative. Vi vil nemlig leve oss inn i skikkelige superhelter med kule navn, og dette ødelegger moroa!

En litt spesiell funksjon i dette spillet, er når du får samme superhelt over tre hjul ved hverandre. Da slåes de nemlig sammen og danner en helt blokk på 3×3 med den superhelten! Dessverre tilfører ikke denne funksjonen noen ekstra pengeverdi, som tross alt er det viktigste for oss spillere. Det er kun litt kult for øynene, og det er ikke akkurat nok for oss.

Power Force Heroes jackpot

Selvsagt beskytter superheltene to digre jackpoter, og kun de med ekstrem-flaks vil kunne stikke av med jackpotene! Det er en litt mindre kraft-jackpot, som utløses av tre sølvsymboler, og en stor makt-jackpot som utløses av tre gullsymboler. Det er med andre ord virkelig verdt å spinne for å vinne Power Force Heroes jackpotene!

Power Force Heroes mobil

Du kan naturligvis spille Power Force Heroes mobil og nettbrett, og det er jo ekstremt praktisk! Slik kan du faktisk ta med deg spillet på bussen eller i lunsjpausen og prøve å vinne noen ekstra kroner. Det er jo ingenting som er så kjedelig som dødtid, og nå kan du jo faktisk bruke det til å vinne noen ekstra penger. Smart!

Power Force Heroes bonusspill

Den mest verdifulle funksjonen her, er Power Force Heroes bonusspill. Her kan du nemlig sikre deg en rekke verdifulle free spins, som kan sikre deg høye gevinster. Du må få det store bonusblokk-symbolet på brettet for å låse opp dine free spins. Bonussymbolet er av en supersafe, som består av ni sammenslåtte symboler. Kommer hele eller deler av safen på brettet, vil de synlige delene åpnes, og avsløre et antall superspins eller free spins. Du får enten åpne 3, 6 eller 9 luker som avslører free spins.

Free spins rundene er ikke helt som normalt i dette spillet. For hvert free spinn, fjernes nemlig et kongelig symbol. Ved første spinn, fjernes knekten. Andre spinn, fjerner damen, osv. Ved ditt femte free spinn, er det med andre ord kun superheltene som spinner, og du får ekstremt gode vinnersjanser!

Superspins er det desidert mest verdifulle du kan få. Her er det også kun superhelter og wild-symboler som spinner, men det er en twist! Hjul 1 og 5 er normale, mens de midterste hjulene er slått sammen til gigantiske superblokker som spinnes! Hver blokk, med sin egen superhelt. Som du sikkert skjønner, er det ganske lett å hente ut en premie når dette skjer!

Power Force Heroes tips

Vi har spilt masse med disse superheltene, og har prøvdt å kapre jackpotene uten hell. Vi har heldigvis funnet frem noen gode tips til deg!
– Hvis du føler deg litt ekstra ondskapsfull og slem, kan du prøve det nesten identiske spillet Power Force Villains, hvor du spiller med skurker i stedet!
– Prøv spillet gratis, og test ut ulike taktikker før du prøver med ekte penger.
– Ikke bruk for mange penger på spillet.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon