Tilbake >>

Paranormal Activity

Demonspins, spøkelser og lik som flyr gjennom rommet. Klar for en ny runde med Paranormal Activity, denne gangen på spilleautomat?! Bare sørg for å slå på lyset, dette vil du definitivt ikke spille i mørket.

Paranormal Activity gratis

Digger du de skrekkelig skremmende Paranormal Activity-filmene? Vel, her er spilleautomaten, og vi kan love at den er like ekkel og dyster som filmene! Har du mot nok til å prøve? Spill Paranormal Activity gratis hos oss under, og test ut spilleautomaten før du prøver med ekte penger. Slik får du faktisk sjekket om du i det hele tatt tør å spille!

Paranormal Activity free spins

I dette spillet kan du hente ut noen ekstra saftige Paranormal Activity free spins. Her er det nemlig et bonusspill, som lar deg få tre forskjellige typer free spins. Du kan sanke «Paranormal Spins» inntil du får fem gevinster, 10 «Possessed Spins» eller 15 «Demon Spins». Du finner en litt mer detaljert beskrivelse under «bonusspill».

Paranormal Activity bonus

Hvis du virkelig er ute etter en skikkelig skrekkaften, kan det lønne seg å hente ut en liten Paranormal Activity bonus å spille med. Det som er lurt, er å finne et casino med en saftig velkomstbonus, og naturligvis dette spillet. Slik kan du nemlig få ufattelig mye mer å spille for, uten at du nødvendigvis trenger å risikere så mye av dine egne penger.

Det som også er så smart med bonuspenger fremfor free spins, er at de sjeldent er låst til et spesielt spill. Du kan derfor spille på hvilke spilleautomater du vil, og likevel kunne bruke bonusen din. Det kan jo kanskje være litt lurt, om du plutselig begynner å høre knirkelyder fra kjøkkenet, eller fottrinn fra etasjen over som er tom!

Gevinstsymboler og utdeling

Vi trenger bare ett ord for å beskrive symbolene i dette spillet; CREEPY! Eller, symbolene i seg selv er ikke nødvendigvis så ekle, men når du vinner på dem, får du se kjente scener fra filmene som virkelig får deg til å grøsse. For eksempel går det berømte Ouija-brettet opp i flammer, lysekronen svaier og filmkameraet som plutselig får en person kastet på seg.

Du finner selvsagt et ekstra ekkelt Paranormal Activity wild-symbol også. En demonjente med sorte øyne og et tomt blikk, er ikke akkurat noe vi kan kalle sjarmerende. Eller scatter-symboler med en blodig hånd. Dette spillet er nemlig skrekkelig tvers igjennom!

Paranormal Activity er et «243 ways to win»-spill, som betyr at du ikke trenger vinnende linjer. Du må bare få tre like, eller flere, symboler over tre hjul. Vi må også nevne den ekstremt ukomfortable «Paranormal Event»-funksjonen som plutselig starter helt random. Spøkelseshender fyller skjermen, og brettet får opptil fem ekstra wild-symboler spredt utover. Det er virkelig ikke for sarte sjeler!

Paranormal Activity jackpot

I dette spillet finner du ingen Paranormal Jackpot, men det er kanskje like greit. Både spenningen av en gigantisk premie og de dødsskumle effektene, ville rett og slett ikke gjort dette spillet trygt å spille!

Uansett, du kan hente ut en topp-premie på 120 000 mynter, så vi vil ikke akkurat kalle det en skuffelse! Spillet er stappet med gode vinnersjanser så en fortjeneste her, er ikke så vanskelig. Problemet er nok å i det hele tatt tørre å spille Paranormal Activity!

Paranormal Activity mobil

Selvsagt kan dette spillet nytes på mobil! Gå hvor du vil i verden, for eksempel til en mørk kirkegård eller til et forlatt hus, og spinn Paranormal Activity mobil! Så lenge du har mot nok, kan du faktisk spinne absolutt over alt, og det er litt kult!

Paranormal Activity bonusspill

Det finnes selvsagt et Paranormal Activity bonusspill, og naturligvis er det av den skremmende sorten. Du skal nemlig få tre bonussymboler på brettet, får å spinne «lykkehjulet»! For å være helt ærlig, er det litt drøyt å kalle det et lykkehjul. Det ser nemlig mer ut som et mareritthjul fult av demoner og spøkelser, men du kan få en ganske god fortjeneste av det.

Her finner du 11 forskjellige felter, hvorav fem vil gi deg en direkte pengepremie. Ganske digg! De andre seks feltene, vil kunne gi deg ekstra free spins runder. Du kan vinne «Paranormal Spins», som kan spinnes helt til du får fem gevinster. For hver gevinst, øker multiplikatoren!

Du kan også få 10 «Possessed Spins», som er fylt med ekstra stacked wilds for å gi deg ekstremt gode vinnersjanser. Til slutt, kan du faktisk få 15 «Demon Spins», hvor det helt random demon-symbolet, vil gi deg ekstra wild-symboler. Høres jo ikke så ille ut det, eller? Oi, vi glemte visst å nevne de ekstremt ukomfortable pustelydene under bonusrundene, som virkelig får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg!

Paranormal Activity tips

Vi har naturligvis spilt dette spillet, så lenge vi tør! Her er våre Paranormal Activity tips til deg!
– Ikke spill det i mørket eller når du er helt alene.
– Er du av den nervøse typen, bør du nok unngå spillet helt. I hvert fall slå av lyden!
– Er du ekstremt modig, kan det jo være gøy å se Paranormal Activity-filmene mens du spinner!
– Ikke bruk flere penger enn du har råd til å tape.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon