Tilbake >>

Mythic Maiden

Mythic Maiden Dette er ikke et spill for de med nerver av sagflis. Her går du nemlig inn i voodoens verden, blant hodeskaller, edderkopper og avkappede hender. Tør du prøve det gratis hos oss?

Mythic Maiden gratis

Om du liker litt mystiske og skumle spill, bør du definitivt prøve Mythic Maiden gratis hos oss i dag. Greit å sjekke om nervene faktisk holder før du prøver med ekte penger! Det som er så flott med å prøvespille litt gratis, er at man får testet ut forskjellige strategier. Slik får du enklere maks uttelling, når du først prøver med ekte penger.

Mythic Maiden free spins

Du kan faktisk få inntil 30 free spins i dette spillet! For å få full pott med 30 free spins, må du få fem scatter-symboler hvor som helst på brettet. Fem symboler er ganske mye, så om du får fire symboler får du 15 free spins, mens om du får tre symboler får du 10 free spins. I tillegg kan flere free spins vinnes under dine free spins-runder, slik at de faktisk kan pågå ganske lenge!

Mythic Maiden bonus

Lyst på en ekstra Mythic Maiden bonus? Vel, det finnes ingen direkte bonus til Mythic Maiden, men det vi pleier å gjøre er å heller bruke velkomstbonusen som du får i de aller fleste casinoer. Den bonusen er nemlig sjeldent låst til et spesifikt spill, slik at du lett kan bruke hele bonusen til å spille dette spillet. Det som er så deilig med bonuspenger, er at man får spille så mye lengre uten å måtte sette inn alt for mye av egne penger. Skulle du tape de pengene, er det faktisk ikke like surt heller, siden de enda ikke er helt dine. Men å vinne, det føles naturligvis like bra som med ekte penger!

Gevinstsymboler og utdeling

Mythic Maiden er en spilleautomat med fem hjul og 30 vinnende linjer. Du kan selv velge hvilke linjer du ønsker å spille med. Symbolene er naturligvis av den litt mer skumle sorten. Bestående av et krympet hode, underlige hodeskaller, bøker med avkappede hender, hårete edderkopper og skumle kister. For ikke å glemme de ordinære symbolene A, K, Q, J og 10, formet som skumle stearinlys. Man får med en gang en litt nervøs følelse av dette spillet.

I Mythic Maiden finner du også Wild-symboler som kan omgjøres til det symbolet du trenger mest. I tillegg får alle vinnende linjer med dette symbolet, tre ganger så stor gevinst! Du finner også Scatter-symbolet som kan gi deg free spins om du får nok av dem på brettet. Får du tre symboler får du 10 free spins, fire symboler gir deg 15 free spins og fem symboler gir deg 30 free spins. Slik kan du faktisk hente ut ganske mange free spins om du er riktig heldig! Dette gjør det jo også enklere å hente hjem storpremien, uten å måtte bruke for mye av egne penger.

Mythic Maiden jackpot

I Mythic Maidens jackpot ligger det hele 600 000 mynter og venter på deg! Har du hellet med deg, kan du altså stikke av med toppgevinsten. Skal vi være realistiske, er det er vel heller tvilsomt at det vil skje, men du vinner i hvert fall ikke om du ikke prøver. Dessuten, om toppgevinsten viser seg å være helt uoppnåelig, kan du selvsagt allikevel vinne mye penger i dette spillet!

Mythic Maiden mobil

Selvsagt kan du kose deg med litt Mythic Maiden mobil – når enn du vil! Spillet fungerer nemlig like bra både på Android og iPhone, og derfor kan du enkelt spille dette spillet når du er på farten! Vi vil anbefale å kanskje unngå kirkegårder og å spille det i senga rett før leggetid, men ellers passer det bra hvor som helst!

Mythic Maiden bonusspill

Det finnes et slags Mythic maiden bonusspill å lete etter i dette spillet. Som nevnt, får du free spins når du får tre eller flere scatter-symboler på brettet. Under disse free spins-rundene, åpnes nemlig jern-jomfruens kiste som står på siden, og avslører en ekstra multiplikator som ganger gevinsten din opp til 10 ganger. Hun kan også gi deg ekstra free spins! Det er helt tilfeldig hva kisten bringer, og det endres etter hvert spinn. Spennende!

Mythic Maiden tips

Vi har naturligvis spilt noen nervepirrende runder i dette spillet, og har noen gode Mythic Maiden tips å komme med:

– De som lider av araknofobi eller hater skumle ting, vil kanskje ikke synes dette spillet er like gøy. Her kryper nemlig edderkoppene over spilleskjermen!
– Ikke spill det på kirkegårder eller rett før leggetid.
– Ikke bruk mer penger enn du har råd til.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon