Tilbake >>

Motörhead

Nyt musikken til Motörhead med denne spilleautomaten. Denne kan du teste ut her!

Motörhead gratis

Begynn hele dette musikkeventyret med å spille Motörhead gratis. Dette har du faktisk muligheten til her på denne siden. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på vinduet over denne anmeldelsen, så er du i gang. Dette er nemlig den perfekte måten å gjøre deg kjent med en ny spilleautomat på. Du kan undersøke alle funksjonene og symbolene i ro og mak, uten at du setter egne penger på spill. Når du så er klar for å spille på ordentlig har du nok fått med deg er triks eller to i baklomma.

Motörhead free spins

Her blir Motörhead free spins trigget av scatter symboler. Disse kommer frem på rad tre, fire og fem i hovedspillet. Ti gratis spinn blir aktivert når du får frem 3 av disse. De samme regnene som i hovedspillet vil gjelde under gratisrundene. Du har til og med muligheten til å trigge respins.

Motörhead bonus

Når du har gjort deg godt kjent med spilleautomaten ved å spille gratis og føler deg klar til å teste det ut på ordentlig, bør du hente deg en Motörhead bonus. Dette kan du få deg hos alle nettcasinoer med dette spillet i utvalget sitt. De pleier nemlig å være svært generøse med å dele ut bonuspenger i sine ulike kampanjer. I tillegg kan du også vente deg flotte velkomsttilbud når du melder deg inn som ny spiller. Dette inneholder gjerne både høye bonuser og solide mengder gratis spinn.

I motsetning til free spins kan du bruke bonuspenger på akkurat de automatene du ønsker. Du har ingen restriksjoner. Nettopp derfor er dette en svært attraktiv bonus, som vil hjelpe deg langt på vei i bonusspillet.

Gevinstsymboler og utdeling

NetEnt har utviklet denne spilleautomaten som en hyllest til metalbandet Motörhead. Sloten har et tøft design, og i bakgrunnen spilles det ulike sanger fra Motörhead. Dette vil få deg skikkelig i stemning. I tillegg skiller dette spillet seg ut fra andre videosloter fordi selve spillet ikke er firkantet. Hjulene inneholder ulikt antall rader. De to første har tre rader, tre og fire har fir rader og det femte har fem rader.

Når det gjelder selve gevinstsymbolene synes vi at utvikleren kunne gjort seg litt mer flid med disse. De fleste av symbolene ser nemlig ut som bjeller, hestesko, firkløvere, kirsebær, stjerner og sjuere. Med andre ord symboler som ikke følger temaet overhodet, og som kan dukke opp i en hvilken som helst annen slotmaskin. Heldigvis forestiller symbolet som gir den høyeste gevinsten selveste Fraser «Lemmy» Kilmister. I tillegg vil du finne wilds, og som vanlig kan denne vikariere for et hvilket som helst annet symbol. Free spins symbolene har vi allerede nevnt, og til slutt har vi mystery symbolene. Disse kan du lese mer om lengre ned.

Motörhead jackpot

Du kan stanse letingen etter en Motörhead jackpot her og nå. Dette er nemlig noe som ikke eksisterer. Allikevel har denne sloten mye annet å by på, og er du musikinteressert kan du bare sette deg tilbake og nyte.

Motörhead mobil

Det er ikke noe problem å spille Motörhead mobil. Alt du behøver er en smartelefon og internettdekning. Spill på bussen, på toget eller mens du venter på neste møte. Dette er det perfekte tidsfordrivet. Det skader vel heller ikke at du også har muligheten til å vinne noen kroner mens du er på farten? Det spiller ingen rolle om du har en iPhone, iPad eller Android telefon. Spillet er utviklet for å virke like bra på tvers av alle kjente operativsystemer.

Motörhead bonusspill

Dette spillet inneholder ikke noe direkte Motörhead bonusspill. Heldigvis er ikke dette noe vi savner, for spillet har to andre store spesialfunksjoner som heter Bomber Feature og Mystery Reel Feature. Det første aktiveres tilfeldig før et ordinært spinn. En samling med mystery symboler vil kastes på spillebrettet, og 10 slike symboler vil dukke opp. Disse kan gjøres om til et hvilket som helst annet symbol, utenom scatter.

Mystery Reel Feature går ut på at minst ett tilfeldig hjul vil være Mystery Reel under ethvert spinn i hovedspillet. Dette hjulet blir da fylt med mystery symboler.

Motörhead tips

Les våre Motörhead tips før du begynner å spille på denne automaten:

  • Start med å spille gratis på denne siden
  • Skaff deg så mange bonuspenger du klarer
  • Spill din yndlingssang fra Motörhead
  • Ikke glem å more deg!
Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon