Tilbake >>

Little Red

Bli med lille Rødhette på en vill ferd gjennom skogen, på vei til bestemor. Møter dere ulven? Spill det gratis hos oss og se om dere kommer frem til bestemors hytte, og får spille elleville bonusrunder!

Little Red gratis

Little Red er et sjarmerende spill om lille rødhette, som er på vei til sin bestemor med noe godt i kurven. Vi kjenner vel alle eventyret. Det er selvfølgelig en ulv involvert, og en potensielt oppspist bestemor. Bli med på dette spilleventyret du også! Prøv Little Red gratis hos i dag, så har du litt erfaring før du eventuelt bruker egne penger.

Little Red free spins

Det er en rekke Little Red free spins å hente i dette spillet. Når du kommer til bonusspillet får du faktisk 10 free spins som du kan kose deg med. Under dine free spins, kan også gevinstene multipliseres, slik at du får enda høyere premier. Det er virkelig verdt å få med seg!

Little Red bonus

Så du likte spillet og er på jakt etter en bonus? Det vi liker å gjøre, er å gå til et nytt casino og hente ut deres velkomstbonus. På den måten kan du spille for mye mer enn de pengene du setter inn! Du kan også som oftest bruke bonusen på akkurat det du selv vil. Slik kan du bruke velkomstbonusen som din egen Little Red bonus, eller du kan variere med flere spill. Det er helt opp til deg!

Gevinstsymboler og utdeling

I Little Red finner du selvsagt symboler i ekte «Rødhette og Ulven»-stil. Her finner du nemlig symbolene med hovedpersonene Rødhette, ulven og bestemor. I tillegg finner du piknikkurv, seng, sommerfugl, øks, pai, gebiss og blomster. Man får virkelig flashback fra de dagene Rødhette og ulven var den store favoritt-historien!

I tillegg finner du naturligvis Wild-symbolet som blir det symbolet du trenger mest. Du finner også et bonussymbol som tar deg direkte til bonusspillet. Dette spillet har 25 linjer og fem hjul, så det er en rekke vinnermuligheter.

Little Red jackpot

Det er ingen spesiell Little Red jackpott som du kan finne i dette spillet, men vi synes ikke det gjør noe. Dette spillet har nemlig et fantastisk bonusspill som lar deg vinne ganske store summer! Om du spiller for å vinne penger, er det fullt mulig på Little Red selv, uten jackpot.

Little Red mobil

Dette er skuffende – man kan nemlig ikke spille Little Red på mobil. For deg som pleier å spinne på PC uansett, er det kanskje ikke så farlig, men vi synes det er skikkelig kjedelig. Forhåpentligvis kommer Little Red mobil i nær fremtid. Vi krysser fingrene!

Little Red bonusspill

Det er selve bonusspillet som er høydepunktet i dette spillet – for det er nemlig strålende utført! Bonusspillet kan faktisk aktiveres på to måter. Den ene måten, er å krysse elva på veien mot bestemor. Dette gjøres ved å få tømmerstokk-symbolet på alle de fem forskjellige hjulene. Det som er så bra her, er at det trenger ikke å være samtidig. Det starter nemlig med det venstre hjulet. Får du tømmerstokk på den, bygges en del av broen, og du får gå et steg fremover. Slik fortsetter det på hvert hjul, til du er over på den høyre siden. Du kan altså spinne så mye du vil for å komme over.

Den andre måten, er å få tre Bonus-symboler samtidig på brettet. Får du det, går du rett til hoveddelen av bonusspillet. For i bonusspillet er det nemlig to forskjellige spill du må gjennom. Først, etter du har krysset broen, må du komme deg gjennom skogen til bestemor. Det gjøres ved at du får noen retninger du kan gå, og må selv velge hvem du tror er riktig. Riktig retning gir deg penger, og du ser lille rødhette gå rolig gjennom. Tar du feil, kommer ulven, og du må starte helt på nytt!

Om du kommer deg gjennom, får du 10 free spins. Best av alt; ulven sitter i godstolen, med rosa tøfler og leppestift, utkledt som selveste bestemor. Nå er din oppgave å avsløre ulven, ved å fjerne ett og ett plagg. For hvert plagg, får du en multiplikator som dobler gevinstene dine. Hva skjer når ulven er avslørt? Spill og finn ut, da vel! Vi kan i hvert fall love at det er råkult å se ulven bli avkledd.

Little Red tips

Vi har naturligvis fulgt Rødhette på vei til bestemor mange ganger, og har noen gode tips til deg:
– Sørg for å få med deg bonusspillet – det er et høydepunkt.
– Hvis du har begynt å gå over elva, er det like greit å fortsette å spinne helt til du er over. Siden du kan vinne mye penger i bonusspillet, er det dumt å gå glipp av det!
– Ikke bruk for mye penger i dette spillet.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon