Tilbake >>

Holmes and the Stolen Stones

Let etter juveler som fører til de største jackpottene! Spill Holmes and the Stolen Stones.

Holmes and the Stolen Stones gratis

Er du klar for å løse dette spennende mysteriet som en ekte detektiv? Da bør du aller først gjøre deg kjent med spillet ved å spille noen runder med Holmes and the Stolen Stones gratis. Det gjør du veldig enkelt ved å trykke på vinduet på denne siden. Da kan du spille akkurat så mange omganger du ønsker, uten noen begrensninger. På den måten er det lettere for deg å finne ut om dette er et spill du ønsker å satse dine egne penger på.

Holmes and the Stolen Stones free spins

Det finnes faktisk to ulike Holmes and the Stolen Stones free spins. Den ene aktiveres når du får frem minst tre gratis spinn symboler på skjermen. Da settes hele ti spins i gang. Får du frem flere free spins symboler, vinner du mynter i tillegg.

Du får også gratis spinn når du har klart å samle opp 5 glasskår i samme farge. Dette er skår som dukker opp i bonusspillene. På toppen av hvert hjul ser du hvor mange du har klart å hamstre av hver. Dette setter også i gang ti gratisrunder.

Holmes and the Stolen Stones bonus

Du bør absolutt skaffe deg en Holmes and the Stolen Stones bonus. Dette kan du hente deg hos alle online casinoer som har dette spillet i samlingen sin. Hvilken som helst bonus kan brukes på denne sloten, da det ikke er låst til noen spesifikk automat. Du kan blant annet hente deg både velkomstbonuser, og delta i kampanjer og konkurranser.

Gevinstsymboler og utdeling

Ettersom dette spiller er inspirert av Sherlock Holmes så forestiller alle symbolene gjenstander som vi forbinder med gode, gamle detektiver. Eksempler på dette er en gammel bok, et forstørrelsesglass samt detektiver. Får du tre eller flere av disse frem på en gevinstlinje så får du premie. Jo flere symboler du får frem, desto høyere blir gevinsten.

I tillegg inneholder denne automaten også free spins symboler og bonussymboler. Førstnevnte har du allerede lest om, og sistnevnte kam du finne ut mer om under bonusspill.

Holmes and the Stolen Stones jackpot

Det finnes ikke bare en, men hele fem Holmes and the Stolen Stones jackpoter. Spillet består nemlig av fem hjul, og på toppen av hver av disse finnes det jackpotter. Størrelsen på disse er stigende fra venstre til høyre. I tillegg blir alle jackpottene høyere etter hvert som du spiller.

For å vinne disse pottene må du gjennom to steg: Først må du samle fem glasskår av en farge. Disse samler seg på toppen av hjulet. Når du har klart dette så skal du begynne å samle på diamanter. Når du klarer å erverve fem slike av en farge så vinner du potten på det aktuelle hjulet.

Holmes and the Stolen Stones mobil

Dette er et spill du kan koble av med, selv om du er mye på farten. Det er nemlig mulig å spille Holmes and the Stolen Stones mobil. Dette gjør at du kan ta med deg spillet hvor enn du vil, så lenge du har nettdekning.

Holmes and the Stolen Stones bonusspill

Det er under Holmes and the Stolen Stones bonusspill at du samler de nevnte glasskårene, som til slutt fører til at du vinner jackpot. Dette spillet settes i gang når du får frem minimum 3 bonussymboler. Her skal du være detektiv, og finne ut hvilke sekker juvelene skjuler seg i. Alt du finner samler seg på toppen av hjulene. Her må du være på vakt, for om du skulle være så uheldig å treffe på røykbomben, så er spillet over.

Holmes and the Stolen Stones tips

Ta på deg frakken og hatten, og gjør deg klar for å løse et skikkelig mysterium. Før du før alvor begir deg ut på dette anbefaler vi at du leser våre Holmes and the Stolen Stones tips:

  • Test spillet gratis på denne siden
  • Husk å bruke dine små grå, akkurat som detektivene
  • Sett av nok tid til å samle juveler
  • ikke glem å more deg
Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon