Tilbake >>

Electric Sam

Dette spillet tar deg med langt inn i den magiske skogen. Spill Electric Sam her!

Electric Sam gratis

Sett i gang støtet ved å spille noen runder med Electric Sam gratis. På den måten får du gjort deg ordentlig godt kjent med automaten, og kanskje lært deg et triks eller to, før du begynner å satse ekte penger. Bare klikk på vinduet over denne teksten, og sett i gang. Dette vil gi deg akkurat den samme opplevelsen som når du spiller på ordentlig, bortsett fra at eventuelle gevinster ikke vil være ekte.

Electric Sam free spins

Når du får frem minst 3 bjellesymboler på en linje aktiverer du Electric Sam free spins. Flere bjeller gir deg så klart flere spins, og du kan få opptil 15 runder. Under disse omgangene vil du bli godt kjent med de tre rampete alvene Maggie, Sandra og Sam. Disse har hver sin funksjon som hjelper deg på veien mot gevinsten. Mer om dette kan du lese under bonusspill.

Electric Sam bonus

Alle bonuser kan gjøres om til en Electric Sam bonus. Dette er fordi bonuspenger, i motsetning til free spins, ikke er låst til noen bestemt spilleautomat. Det eneste som kreves er at nettcasinoet har denne automaten i sitt sortiment. Når det gjelder bonuser så finnes det flere forskjellige typer du kan skaffe deg, for eksempel via velkomstbonusen eller kampanjer, konkurranser og tilbud.

Gevinstsymboler og utdeling

Bakgrunnen til dette spillet ser ut som en mystisk skog, og der er det alvene som hersker. Du vil bli godt kjent med de tre hovedalvene Maggie, Sandra og Sam. Disse har hver sine spesialfunksjoner, som vi allerede har nevnt. Ettersom elektrisitet også er et tema i dette spillet, lyser alle symbolene opp i neon, slik at de synes godt i mørket. Dessuten har spillet også wilds, som kan vikariere for alle andre tegn i en vinnerkombinasjon.

Electric Sam jackpot

Uansett hvor magiske disse alvene er så eksisterer det ikke noen Electric Sam jackpot. Om det er dette du er ute etter, så må du nok lete videre. Når dette er sagt så finnes det allikevel nok av sjanser til å ende opp med klekkelige gevinster i dette spillet. Spesielt under free spins rundene, der hva som helst kan skje.

Electric Sam mobil

Er du mye på farten? Har du liten tid til å sette deg ned foran dataen og koble av? Da har vi løsningen for deg: Spill Electric Sam mobil. På den måten kan du ta med deg spillet overalt, uansett hvor du har tenkt deg. Dette er den perfekte måten å slå i hjel tid på, uansett om du sitter på bussen, eller er på vei til et møte. Hvem vet, kanskje du også ender opp med en storgevinst?

Det har heller ingen betydning om du spiller med en Android, iPhone eller iPad. Spillet er nemlig utviklet for å fungere like bra, på tvers av alle kjente operativsystemer. Alt som kreves er internettdekning, samt en nettleser som virker.

Electric Sam bonusspill

Electric Sam bonusspill settes i gang under free spinsene. Da kommer som nevnt de tre alvene frem, og disse har som kjent hver sin funksjon.

Alven Maggie vil fungere som en eksploderende wild. Det vil si at wilds vil spre seg tilfeldig utover hele skjermen.

Alven Sandra bringer med seg en generøs multiplikator. Akkurat hva det blir er tilfeldig, men uansett vil totalgevinsten din bli svært mye høyere.

Til slutt har vi selve alven Sam. Han vil gjøre et symbol om til en klistret wild. Det vil si at det blir hengende igjen på skjermen når resten av symbolene spinner videre, og øker dine vinnersjanser betraktelig.

Electric Sam tips

Er du klar for å prøve deg på denne spilleautomaten? Før du begir deg ut i den forheksede skogen bør du ta med deg våre Electric Sam tips:

  • Start eventyret med å spille noen runder gratis i vinduet over denne teksten
  • La alvene lede deg til de største gevinstene
  • Ikke gi opp om du ikke skulle vinne med en gang
  • ikke glem å more deg!
Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon