Tilbake >>

Cosmic Fortune

Bli med på et kosmisk eventyr, blant futuristiske symboler og tøffe bonusspill. Her kan du nemlig vinne fem forskjellige jackpoter, for ekstra store gevinstsjanser!

Cosmic Fortune gratis

Hvis du like science fiction og søte romvesener, er dette et spill for deg. Her finner du nemlig søte symboler, og beroligende musikk. Prøv Cosmic Future gratis hos oss, før du prøver å hente hjem jackpoten med ekte penger. Da kan du nemlig teste ut forskjellige taktikker og lære deg spillets mange funksjoner, før du spiller for ekte penger. På den måten minimerer du sjansene for å tape unødvendige penger.

Cosmic Fortune free spins

Hvem digger vel ikke en god dose ekstra free spins! Det får du selvfølgelig også i dette spillet, hvor du titt og ofte får sjansen til å vinne 10 ekstra Cosmic Future free spins. Eller, «free falls» som de heter i spillet! I dette spillet spinner nemlig ikke hjulene, symbolkulene faller simpelthen bare ned. Det som er ekstra spesielt med disse «free falls’ene», er at de trigger frem bonusspillet, og det skal vi gå litt nærmere inn på lengre ned.

Cosmic Fortune bonus

Hvis du vil forsøke å hente ut jackpoten med ekte penger, kan vi anbefale deg å hente ut en Cosmic Fortune bonus først. Da kan du nemlig spille mye lengre, enn du ellers ville kunne gjort. Det vi pleier å gjøre, er å gå til et nytt casino som har dette spillet, og hente ut deres velkomstbonus. Da er det selvfølgelig litt viktig at de har en fet velkomstbonus da! Dobbel bonus er bra, men trippel er selvfølgelig mye bedre!

Gevinstsymboler og utdeling

I dette spillet finner du futuristiske symboler med et veldig kult design. Her finner du romvesener, roboter og planeter, alle formet på metallkuler som faller ned blant spillets 15 vinnende linjer. Det som er litt ekstra kult, er at når du får en vinnende linje, vil de vinnende symbolene fjernes, og nye faller ned. Slik kan du vinne ekstra mye penger på gevinsten din!

Du finner naturligvis et wild-symbol, som kan forvandles til det symbolet du trenger mest. Disse symbolene finner du kun på andre og fjerde hjul, men fortvil ikke; de kommer uansett ganske ofte! Du kan også få tre scatter-symboler, hvor som helst på brettet. Dette aktiverer dine 10 «free falls» og bonusspillet. Det er nemlig bonusspillet som er høydepunktet i dette spillet, og det kommer vi tilbake til litt lengre ned.

Cosmic Fortune jackpot

Her finner du ikke kun én Cosmic Future jackpot, du finner nemlig fem! Du finner en mega-, major-, midi-, mini- og rapid-jackpot, hver med forskjellige verdier. Alle disse jackpotene må hentes ut gjennom bonusspillet, som vi forteller om litt lengre ned.

Cosmic Fortune mobil

Dette er litt skuffende, for man kan enda ikke spille Cosmic Future mobil. Vi synes det er dødskjipt å måtte spille dette på en PC, så vi håper det kommer en mobilversjon meget snart. Du kan med andre ord ikke spille det på farta, men du har jo noe ekstra gøy å kose deg med når du kommer hjem i det minste!

Cosmic Fortune bonusspill

I dette spillet finner du et veldig godt Cosmic Future bonusspill, som du virkelig bør få med deg. Som nevnt, starter det allerede når du får dine 10 free spins. For i tillegg til å tjene ekstra penger, vil du tjene klinkekuler for hver gang du vinner. Når dine 10 spinn er over, tar du med deg klinkekulene til neste steg av bonusspillet.

Du husker kanskje den gode, gamle favoritten «Kronespillet»? Du vet, den automaten hvor du skal legge på kroner, se de falle ned, og muligens havne i forskjellige beholdere. Her skal du gjøre nøyaktig det samme, du kommer nemlig til et «free falls bonusspill»! De klinkekulene du vant, slippes ned via et romskip, og skal prøve å treffe forskjellige bonusbeholdere. Fire av dem, er for ekstra pengepremier, mens den femte må fylles opp tre ganger for at du skal komme til siste nivå av bonusspillet.

Hvis du greier å komme til tredje, og siste del av bonusspillet, kan du jakte på disse berømte jackpotene i «The Jackpot Game»! Akkurat som ved den forrige runden, skal du slippe ned kuler, og forhåpentligvis treffe beholderne. Noen er for ekstra bonuspenger, som gir deg en enda større gevinst. Så finner du en jackpotbeholder for hver jackpot, som må få tre baller i seg for å kunne gi deg premien.

Som vi alle husker fra «Kronespillet», er det utrolig tilfredsstillende å se disse kulene sprette seg nedover, og treffe det de skal. Derfor er dette et bonusspill du virkelig bør ta en ekstra titt på! Elsket du kronespillet, vil du garantert finne din nye favoritt-jackpot i Cosmic Fortune.

Cosmic Fortune tips

Selvsagt har vi kost oss masse med dette spillet, og spilt som noen galinger! Slik har vi greid å plukke opp noen gode tips til deg:
– Få med det bonsspillet – det er fantastisk!
– Sørg for å få med deg introvideoen med sjarmerende animasjoner.
– Ta deg tid til å nyte det flotte designet i dette spillet. Det er nemlig en fryd for øyet!
– Ikke bruk flere penger enn du har råd til å tape.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon