Tilbake >>

Art of the Heist

Bli med mestertyven Vincenzo på jakt etter verdifulle skatter og berømte kunstverk, men pass dere for mumier og sikkerhetsvakter! Greier dere å komme dere ut med skatten i behold?

Art of the Heist gratis

Vil du prøve å stjele verdens mest berømte maleri? Bli med mestertyven Vincenzo på røvertokt i museet, og se hvor mye du kan hente hjem. Her kan du nemlig kose deg gløgg ihjel med både spennende bonusspill og verdifulle free spins-runder. Lyst til å prøve? Spill Art of the Heist gratis hos oss ovenfor, og bli med på jakt etter verdisakene!

Art of the Heist free spins

Hvis du liker free spins, kan dette spillet virkelig by på det. Mens du spinner, kan du nemlig få kistesymboler for å låse opp Art of the Heist free spins. Disse spares, for du finner nemlig et eget bonusspill som lar deg bruke alle spinnene du har samlet!

Underveis i spillet, skal du nemlig gå rundt gjennom rom, for å komme deg ut med alt du har stjålet. Du starter helt på toppen, og må få spesielle symbolkombinasjoner på brettet for å kunne gå videre til nye rom. Med fantastiske animasjoner, sniker du deg sakte men sikkert frem, men det er selvfølgelig en litt gøyal hake her. Hvis du får symboler med sikkerhetsvakter eller mumien, rykker du tilbake! Så med andre ord, her får du ekstremt mye spenning for hvert eneste spinn!

Det kan hende du må bruke en del spinn for å komme deg ut med skattene i behold, men det er det virkelig verdt. Når du først kommer ut, kan du bare lene deg tilbake og se at hjulene snurrer rundt og pengene tikker inn. Ah, free spins <3

Art of the Heist bonus

Hvis du har blitt like hekta på dette spillet som det vi er, så bør du skaffe deg en liten Art of the Heist bonus å spille med. Den beste måten å gjøre det på, er å hente ut velkomstbonusen til et casino med dette spillet. Hvis du får f.eks 100% bonus opptil 1000 kr, kan du sette inn 1000 kr av egne penger, og spille for 2000 kr. Slik får du utrolig mye mer spilletid for det du setter inn!

Gevinstsymboler og utdeling

Dette er et veldig godt utført spill, i alle ledd! Her finner du kule og passende symboler, som virkelig hører hjemme i historien. Det finnes «gode» symboler, og det finnes «dårlige» symboler. Det gir spillet ekstremt mye ekstra spenning for hvert eneste spinn, og det liker vi! Du kan nemlig «stjele» kronjuveler, antikke statuer og gamle skatter som du finner på museet. Men pass opp for mumier og sikkerhetsvakter – de kan nemlig rykke spilleren din bakover!

Hva mener vi med å rykke bakover? Jo, dette er et spill, der du skal gjøre fremgang på vei mot et bonusspill. Når du får spesielle symboler og kombinasjoner på brettet, kommer nemlig Vincenzo litt nærmere utgangen på museet. Når han kommer ut, får han se hvor mye skatten hans er verdt! Du får nemlig minst 10 free spins-runder som virkelig kan gi deg gode premier!

Det finnes flere symboler å se etter her. Spillet har nemlig et Wild-symbol som kan bli det symbolet du trenger mest, og gi det deg ekstra free spin! Under fres pins-rundene dine, vil dette symbolet bli forvandlet til stacked wilds, for enda bedre vinnersjanser. Dette spillet har ikke bare ett bonusspill å skimte med, men det har to! Vi har jo fortalt litt om free spins-rundene, men du kan også få tre eller flere bonussymboler på brettet, og gå inn i det andre bonusspillet. Se litt lengre ned for å lese om det.

Art of the Heist jackpot

Det er ikke noen Art of the Heist jackpot å lete etter i dette spillet, men det går helt greit! I dette spillet er det så mange bonusspill- og free spins-muligheter som uansett kan gi deg store summer. Du trenger neppe å gå tomhendt ut av dette spillet!

Art of the Heist mobil

Selvsagt kan du kose deg med litt Art of the Heist mobil når du er ute på vift! Du kan spille på både nettbrett og mobil, iPhone og Android. Det er rett og lett ingen unnskyldninger. Det er bare å spille med en enste gang!

Art of the Heist bonusspill

Bonusspillet du finner her, er virkelig en av de beste vi har sett på lenge. Her skal du nemlig prøve å låse opp et av de lukkede skattekamrene, på jakt etter det mest verdifulle maleriet. Du skal rett og slett gå gjennom en rekke rom for å finne bryteren som slår av alarmen! Høres enkelt ut, men det er ikke så lett som du tror.

Det er nemlig mange rom å lete blant, og du har kun syv nøkler. Noen ganger sniker du deg lett forbi rommet du går inn i, mens andre ganger møter du sikkerhetsvakten og mister tre nøkler. Det er så ufattelig spennende!

Hver gang du kommer inn i et tomt rom, får du en premie på 4-5 ganger det du satset. Hvis du faktisk greier å slå av alarmen, får du hele 20 ganger det du satset i tillegg! Hvis du har skikkelig flaks, kan du faktisk hente store premier i dette bonusspillet. Og som en ekstra gulrot: For hver gang du klarer bonusspillet, får du et maleri på veggen under «Achievments»!

Art of the Heist tips

Vi har spinnet. Vi har kost oss med free spins. Vi har greid å rømme fra museet! Alt for å kunne gi deg noen ekstra gode Art of the Heist tips å ta med deg!

– Ikke gi deg før du har greid å rømme, og kommer til free spins-rundene. Her er det nemlig mange penger å hente!
– Sørg for å spille bonusspillet – det er nemlig supergøy!
– Ta en titt innom «Achievments-fanen i ny og ne, og ny dine stjålne skatter.
– Prøvespill det gratis hos oss først, så har du litt erfaring før du bruker ekte penger.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon